Slagerij Duijn

Sinds 1930 is Ambachtelijke Slagerij Duijn aan de Huis ten Biltstraat in Santpoort een begrip. De slagerij wordt gerund door twee bevlogen mannen: Eric Duijn en Ronald Hijnen. Beiden een grote passie voor het slagersvak en het leveren van absolute kwaliteit en vakmanschap.

Kwaliteit en smaak zijn de leidraad van Slagerij Duijn. Samen met het hele team worden er elke dag weer verse lekkernijen gemaakt die voldoen aan de wensen van de klant.

Slagerij Duijn staat bekend om haar specialiteiten, waarbij gebruik wordt gemaakt van uitsluitend pure ingrediënten. Rundvlees, Beemsterlant’s varkensvlees, kalfsvlees en vers Hollands lamsvlees worden bij vaste meesters ingekocht.
Zelf bereiden is het credo en dat proeft u. De ambachtelijke worstmakerij levert kwaliteitsproducten, die aan de hoogste eisen voldoen. 90% van de vleeswaren, maaltijden, salades en patés worden zelf gemaakt. Al deze producten zijn met passie bereid en vaak bekroond met nationale prijzen.

Kortom, topproducten waar u intens van kunt genieten. Kom eens proeven bij ons in de winkel. U bent van harte welkom!

Ambachtelijke Slagerij H.H. Duijn
Huis ten Biltstraat 4
2071EX Santpoort-Noord
t. 023-5378402
e. info@slagerijduijn.nl
w. www.slagerijduijn.nl

 

Openingstijden:
Maandag t/m vrijdag: 08.00-18.00
Zaterdag: 08.00 – 16.00

 

Producten:
Vleesproducten

Merken:
Beemsterlant’s varken

FacebookTwitterEmail