By Theo Theo van Adrichem bloemen

Bent u op zoek naar iets speciaals? Bij Theo is een bloemenspeciaalzaak, maar niet zomaar een speciaalzaak. Je kunt gerust stellen dat de bloemen van Theo stuk voor stuk kunstwerken zijn en met zorg en aandacht zijn ingekocht. De winkel bestaat ruim 25 jaar. Vakmanschap, creativiteit en passie staan hier centraal. Zodra je de winkel binnen stapt omring je je met kleur, geur en schoonheid.

Er is een steeds wisselend rijk assortiment seizoensbloemen van topkwaliteit die dagelijks vanuit Aalsmeer worden aangevoerd en per steel worden verkocht. Bijzondere bloemen zoals rozen uit Ecuador en ranonkels uit Italië. Alle boeketten kunnen op maat voor u worden gemaakt.
Bij Theo verzorgt natuurlijk ook al uw bloemenwerk voor speciale gelegenheden, zoals bruidsboeketten en versieringen voor bruiloften en mooi persoonlijk rouwbloemwerk.
Naast de prachtige bloemen verkoopt Bij Theo ook bijzondere vazen en potten van topmerken als Despots, Pols Potten, Klevering en Dutz.
Kent u ook de bloementaarten van Bij Theo ? Te koop in de winkel, maar ook online te bestellen en in heel Nederland bezorgd.
Bij Theo is het genieten. Komt u gerust eens langs.

Bij Theo
Hoofdstraat 160
2071EG  Santpoort
t. 023 5371609
e. adrichembloemisten@tele2.nl
w. www.bloementaart.nl

 

Onze openingstijden
Maandag:  13.00 – 18.00
Dinsdag t/m vrijdag: 09.00-18.00
Zaterdag: 09 .00-17.00

Producten:
Bloemen, planten, vazen, potten, bloementaarten, boeketten

Merken:
Bloementaart, Despots, Pols Potten, Klevering, Dutz