duin en kruidberg

Zodra je het ruim 100 jaar oude landhuis op Landgoed Duin & Kruidberg binnenstapt, voel je de rijke historie van het gebouw. Het landgoed ligt middenin de natuur en grenst aan het Nationaal Park Zuid-Kennemerland waar je prachtig kunt wandelen en fietsen.

Het landgoed kent 75 luxe hotelkamers, waarvan 31 zich bevinden in het klassieke landhuis en 44 patiokamers in de aangrenzende hotelvleugel. De Patiokamers zijn van alle gemakken voorzien en bieden alle comfort. Iedere kamer in het klassieke landhuis is uniek. In het landhuis is een Michelinsterrestaurant gevestigd, De Vrienden van Jacob. Chef en SVH-meesterkok Alain Alders bereidt samen met zijn keukenbrigade culinaire modern-Franse topgerechten met een Mediterrane touch. Daarnaast kunt u een bezoek aan de trendy Brasserie&  Loungebar DenK niet overslaan.

Landgoed Duin & Kruidberg organiseert het hele jaar door verrassende evenementen en is tevens  een prachtige locatie voor bedrijven als vergaderlocatie, een bruiloft of voor het organiseren van bedrijfsevenementen.

Kortom, een bezoek brengen aan Landgoed Duin en Kruidberg is een belevenis !

 

Landgoed Duin & Kruidberg

Duin en Kruidbergerweg 60

2071 LE Santpoort

T.+ 31 (0)23 – 512 18 00

E: info@duin-kruidberg.nl

W: www.duin-kruidberg.nl