Primeurshop Bol

Waar haalt u de lekkerste groenten, fruit en verse maaltijden? Bij Primeurshop Bol.

Primeurshop Bol bestaat sinds 1938 en is een écht familiebedrijf. Kwaliteit en vakmanschap zijn kenmerkend voor het bedrijf waar Ard Bol, inmiddels de 3e generatie, in de winkel staat.

In de winkel wordt het hele jaar door een groot assortiment verse aardappelen, groenten, salades en fruit verkocht. Daarnaast is er ook een wisselend seizoensassortiment.

De meeste groenten en fruit zijn zoveel mogelijk direct afkomstig van het Noord-Hollandse platteland. De smaakproducten worden iedere week vers van het land naar de winkel gebracht. Vers is in dit geval echt vers. Direct van de bron, knispervers en dat proeft u  bij iedere hap.

Naast de groenten en fruit vindt u ook een groot assortiment vers gemaakte jams, vruchtensappen, dressings, ijs en sauzen in de winkel.

Geen zin om te koken? Primeurshop Bol verkoopt zelfgemaakte heerlijke dagverse maaltijden die ook thuis worden bezorgd. Ga alvast even voorproeven, kom langs of kijk even op de website.

Primeurshop Bol
Hagelingerweg 1
2071 CA Santpoort-Noord
t. 023  537 83 25
e. info@primeurshopbol.nl
w. www.primeurshopbol.nl

 

Openingstijden:
Maandag: 9.00-18.00
Dinsdag t/m vrijdag: 08.00- 18.00
Zaterdag: 09.00-16.00

Producten:  
Groenten, fruit, aardappelen, salades, klant en klaar maaltijden, maaltijdservice, jams, vruchtensappen, ijs

Merken:
IJspaleis Driehuis, Schulp sappen, Provence d’Antan, Woerkum confituren, Bio en streek, Kiooms, Tarwegras, Chiquita, Zepri