Rabobank Velsen en Omstreken is een coöperatieve, ondernemende bank. De kwaliteit van bankdiensten, lokale aanwezigheid en oprechte betrokkenheid bij leden en klanten staan centraal.

Het is u waarschijnlijk niet ontgaan maar Rabobank Velsen en Omstreken moderniseert haar dienstverlening. De online en virtuele bankdiensten zijn uitgebreid. Daarnaast is er één centraal adviescentrum voor zakelijke klanten in Velserbroek aan de Zadelmakerstraat ingericht voor complexere financiële vraagstukken en drie moderne verkoop- en servicekantoren voor particulieren in Santpoort-Noord, Velserbroek en IJmuiden voor eenvoudige bankzaken.  Daniëlle Braamheer is als Directeur Bedrijven het gezicht van de locatie van Rabobank in Santpoort-Noord.

Bovenstaande veranderingen geven u volop mogelijkheden uw bankzaken te regelen waar, wanneer en hoe u dit wenst. En bovendien dichtbij en betrokken zoals u dat van ons gewend bent.

Wilt u meer informatie of heeft u vragen? Kijk eens op onze website of kom naar een van onze vestigingen. Rabobank helpt u graag!

Rabobank
Bezoekadres partculieren:
Hagelingerweg 173-177
2070 AM Santpoort-Noord

 

Bezoekadres zakelijke klanten
Zadelmakerstraat 150
Velserbroek

 

t. 023 513 3500
e. info@rabobank.velsen.nl
w. www.rabobank.nl/velsen

Openingstijden locatie Velserbroek:
Maandag t/m vrijdag van 08:00 – 19:00
Zaterdag en zondag: gesloten

Producten:
Bankdiensten