Vos woon en keukenwinkel

Voss is dé speciaalzaak op het gebied van kookgerei en servies. De winkel bestaat sinds 1965 en is een echt familiebedrijf. Door de jaren heen heeft Voss een belangrijke naam opgebouwd in de regio.

Wat is er nu mooier dan de tafel met zorg dekken met mooi servies, bijpassende glazen en bestek ?
Voss heeft een uitgebreide collectie van merken zoals Villeroy & Boch, Arzberg en Wedgwood.
Naast tafelgerei is er een uitgebreide kookafdeling met verschillende soorten pannen, keukenmessen, ovenschalen en keukenattributen die het koken zo veel makkelijker en leuker maken.
Ook voor een passend cadeau kunt u bij Voss zeker slagen, er is volop keus.

Tevens verkoopt Voss espressomachines van topmerken als Jura, Nespresso, Solis en WMF. Daarnaast is er een uitgebreide collectie elektra o.a. van KitchenAid.
Regelmatig worden er demonstraties georganiseerd van verschillende merken en producten, kijk op de website voor de agenda.

Kwaliteit, vakmanschap, goed advies en service is wat Voss onderscheidt. Neem een kijkje op de website of kom eens langs in de winkel en laat u verrassen!

Voss
Hoofdstraat 228
2071EP Santpoort-Noord
t. 023 537 87 64
e. ericvoss@planet.nl
w. www.voss.tv

 

Openingstijden:
Maandag: 13.00 – 18.00
Dinsdag t/m vrijdag: 09.30 – 18.00
Zaterdag: 09.30 – 17.00

Producten:
Kookgerei, servies, glaswerk, bestekcassettes, espressomachines, BBQ, elektra, cadeauartikelen.

Merken:
Villeroy&Boch, Arzberg, Wedgwood, Pip, Jura, Nespresso, Solis, WMF, Weber, Alessi, JosephJoseph, Zak, Zwiesel, Zwilling, Global, Brabantia, Lampe Berger, Elias, Magimix, Bamix, KitchenAid, Le Creuset, Staub, Kempen&Begeer, Wesco, Blomus, Auerhahn, Bodum