Wijnhuis Ten Bilt teamWijnhuis Ten Bilt, ontstaan vanuit een passie voor Spaanse wijn. Tom Elshout en Bart Hoeflaak zagen in 1996 de kans om vanuit hun passie een wijngroothandel te beginnen, gevolgd door inmiddels twee wijnhuizen, één in Santpoort-Noord en sinds kort ook in Alkmaar.

Een belangrijke missie van Tom en Bart is om u kennis te laten maken met een goede wijn voor een goede prijs. Het ontdekken van iemand z’n smaak en daar een goede wijn bij te zoeken is de uitdaging voor Tom en Bart.
Wijnhuis Ten Bilt heeft uit de hele wereld prachtige wijnen en een grote diversiteit aan Spaanse en biologische wijnen Naast wijn verkoopt het Wijnhuis Spaanse olijfolie en kristalglas van het merk Riedel en Spiegelau.

Tom en Bart organiseren het hele jaar door proeverijen in hun wijnhuizen of op maat (vanaf 8 personen), zijn aanwezig bij evenementen, stellen wijnarrangementen samen en hebben altijd verrassende seizoensaanbiedingen.

Heeft u zin in een goed glas wijn of wijnadvies ? u bent van harte welkom!
Of bestel uw wijn op de website, www.besteljewijn.nl.

Wijnhuis Ten Bilt
Hoofdstraat 203T
2071 EG Santpoort-Noord
t. 023 537 6767
e. info@wijnhuistenbilt.nl
w. www.wijnhuistenbilt.nl

 

Producten:
Wijnhuis, wijngroothandel, biologische wijnen, olijfolie, kristalglaswerk, wijnproeverijen

Merken:
Jaquart champagne, Bollinger champagne, d’Arenberg Australie, Corette-Frankrijk, Obergo-Spanje, Alois Lageder-Italie, Castellroig-Spanje, Heinrich-Oostenrijk, Apostelhoeve-Nederland, Jordan-Zuid-Afrika, Groot Geluk – Zuis Afrika